-
پاورپوینت روش تدوین برنامه کسب و کار و دستورالعمل تدوین طرح کارآفرینی
دسته: مدیریت
بازدید: 4بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 837 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 146این پاورپوینتدر مورد روش تدوین برنامه کسب و کار و دستورالعملتدوین طرح کارآفرینی در 146 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل روش تدوین برنامه کسب و کار و دستورالعملتدوین طرح کارآفرینی ،روش تدوین برنامه کسب،دستورالعمل تدوین طرح کارآفرینی،Business Plan،برنامه کسب و کارچیست،تحقیق بازار،دایر کردن کسب و کار وومنابع می باشد
قیمت فایل فقط 6,600 تومان
این پاورپوینتدر مورد روش تدوین برنامه کسب و کار و دستورالعملتدوین طرح کارآفرینی در 146 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل: روش تدوین برنامه کسب و کار و دستورالعملتدوین طرح کارآفرینی ،روش تدوین برنامه کسب،دستورالعمل تدوین طرح کارآفرینی،Business Plan،برنامه کسب و کارچیست،تحقیق بازار،دایر کردن کسب و کار و...ومنابع می باشد
قسمتی از متن:
طرح کسبو کار
توصیف نحوه ی رشد ونفوذ در بازار هدف، در کنار کانالهای توزیع وروشهای گوناگون ارتباط با مشتریان از جمله مواردی است که باید در بخش بازاریابی، معرفی شود. و در بخش فروش، باید تیم خود را توصیف کرده و فرآیند آموزش، استراتژی های فروش و جذب نیرو و تحلیل مشتریان بالقوه را مدنظر قرار دهید.
به یاد داشته باشید افرادی که به کسبو کارکوچک شما وام میدهند ویا در آن سرمایه گذاری میکنند باید بدانند که شما چگونه به بازار هدف خود دست می یابید؟ و سهم بازار موردنظر خود را چگونه کسبخواهید کرد؟ ومیزان سوددهی تان چه قدر است؟
برای بالا بردن قابلیت درک تمامی این موارد توسط خوانندگان، برنامهبازاریابی و استراتژی فروش خود را در این قسمت از برنامهکسب و کار مشخص کنید.
مقاله مرتبط : تفاوت طرحبازاریابی با طرح کسبو کارچیست؟
درخواست تأمین مالی (Funding Request) در طرح کسبو کار
هرگونه درخواست برای وام یا کمک مالی، در این قسمت لحاظ میشود. این بخش شامل نیازمندی های مالی فعلی وآتی، چگونگی استفاده از این منابع مالی وهرگونه استراتژی مالی مرتبط دیگری میباشد.
همان طور که نیازهای مالی خود را عنوان میکنید، مقدار پول مورد نیاز فعلی وآتی خود را مشخص کنید، دوره زمانی هر درخواست مالی را تعیین کرده ونوع تأمین مالی (بدهی یا سرمایه) و دورههای (بلند مدت یا کوتاه مدت) را مشخص کنید.
لازم به ذکر است این بخش نیز برای تمام طرحهای کسبو کار لحاظ نمی شود. معمولا شرکت های سهامی و شرکت هایی که سرمایه گذار دارند و یا نیاز به سرمایه گذار یا دریافت وام دارند، اطلاعات مالی خود را در طرح کسبو کار وارد می کنند. اطلاعاتی از قبیل نقطه سر به سر، سود ماهانه یا سالانه، هزینه های ثابت و متغیر و مواردی از این دست در این بخش درج میشوند.
پیش بینیهای مالی (Financial Projections) در طرح کسبو کار
اعتباردهندگان نیازمند درک پیش بینیها وانتطارات مالی شما هستند. این تحلیل مالی شامل نرخ ها وروندهای تحلیل برای تمامی بیانیههای مالی (تاریخی یا بالقوه) است. نرخ بازگشت سرمایه از جمله مهمترین موارد در این بخش است.
بخش پیش بینی مالی در برنامهکسب و کار برای دو گروه ارائه میشود. اولین مورد برای جذب سرمایه گذاران خطرپذیر (Venture Capitalist)، سرمایه گذاران فرشته (Angel Investors) و یا حتی اعضای باهوش خانواده است که باید مطمئن شوند که اعداد ارائه شده رشد سریع کسب و کار شما را ثابت میکند. گروه بعدی بانکها یا وام دهندگانی هستند که برای اطمینان از بازپرداخت به موقع وام باید اعداد برنامهکسب و کار شما و میزان درآمد احتمالی آتی را ببینند.
ضمیمه برنامه کسبو کار (Business Plan) در طرح کسبو کار
آخرین قسمت برنامهکسب و کار اطلاعات مختلفی است که برای تکمیل برنامهشما لازم است. اطلاعاتی مانند تاریخ اعتبار، اسامی ارجاعات، گواهی ها و مجوزها، اسناد قانونی، مجوزهای ساخت، قراردادها و لیست مشاورین تجاری و مواردی از این دست که به فراخور موضوع و نیاز باید ارائه دهید. در واقع در این بخش فرآیندهای اجرایی طرح مشخص می شود
در این مقاله 9 گام اصلی برای نوشتن طرح کسبو کار پیشنهاد شد. اما این طرح کسب و کار نسخه ای استاندارد برای تمام کسب وکارها نیست. همانطور که پیش از این به آن اشاره شد، طرح کسب و کار به فراخور ماهیت، اندازه، نوع فعالیت و نیاز بیزینس های مختلف، انواع متنوعی به خود میگیرد و بخش هایی در آن اضافه یا کم می شود. بنابراین ابتدا هدف خود را از تدوینطرح کسبو کار مشخص کنید و سپس اقدام به تهیه ی آن کنید
طرح کسبو کار یا Business Plan نوشته و توضیحیست درباره آینده کسبو کارتان. در واقع طرح کسب و کار (Business Plan)، سندیست درباره کارهایی که در کسب و کارتان خواهید کرد و این که چگونه آنها را انجام خواهید داد.
جذب سرمایه گذار: طرح کسبو کار میتواند کمک شایانی را به کارآفرینانی کند که به دنبال سرمایه گذار هستند و میخواهند اهداف و چشماندازهای کسبو کارشان را به خوبی به نمایش سرمایه گذاران احتمالی بگذارند.
گم نکردن مسیرمان: همچنین طرح کسبو کارمیتواند برای جذب نیروهای کار مورد نیاز، بهبود معامله با تامین کنندگان و به طور کلی، پاسخ به این سوال که چگونه شرکتمان را بهتر مدیریت کنیم، مفید باشد.
بسیار خب! حالا ببینیم که یک طرح کسبو کارشامل چه مواردیست و این موارد را به چه نحوی کنار هم قرار دهیم؟
آن چه که در طرح کسبو کارخواهیم داشت!
به بیان ساده، طرح کسبو کارشامل این موارد میباشد:
استراتژیهایی که برای رسیدن به اهداف مذکور دارید.
شناسایی مشکلات احتمالی پیش روی کسب وکارتان
راههای حل این مشکلات
چارت سازمانی شرکتتان (شامل عناوین پستها ووظایف هر کدامشان)
میزان سرمایه مورد نیاز برای تامین مالی کسب وکارتان
هر طرح کسب وکاری شامل 3 بخش اصلی میباشد:
طرحمفهومی (کانسپت) کسبو کار: که شامل بحثهای کلی مربوط به صنعتتان، ساختار کلی کسبو کارتان و محصول یا خدمات اصلیتان میباشد.
بررسی بازار کسبو کار: که در آن باید این موارد را توصیف و آنالیز کنید:
بازار شما را چه کسانی تشکیل خواهد داد؟
قیمت فایل فقط 6,600 تومان
براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.
مشاهده پست مشابه : پاورپوینت نظام های اداری تطبیقی-اداره امور دولتی 31 اسلاید زیبا